Eye-liner: rekening gehouden met de vorm, oogopslag en persoonlijke smaak kan zowel op het onder- als bovenooglid een permanente eye-liner aangebracht worden. Dit geeft een natuurlijker effect dan een potloodlijntje en is uitermate geschikt voor mensen die een potlood niet goed verdragen of een bril of lenzen dragen.

Wenkbrauwen: rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype worden de wenkbrauwen voorgetekend en samen besproken. Ook mensen die geen wenkbrauwen meer hebben krijgen een mooi resultaat. Er kan gewerkt worden met volle vlakken of met de hairstroke-techniek, waarbij de wenkbrauwhaartjes nauwgezet worden getekend.

Lip-liner: samen zoeken we een vorm en een kleur uit. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken, zelfs gedeformeerde lippen krijgen weer een mooie volle vorm.

Verwijderen van permanente make-up: minimale foutjes van reeds bestaande eye-liners aan de ooglidrand kunnen verwijderd worden. Lip-liners en wenkbrauwen kunnen gemakkelijker gecorrigeerd of verwijderd worden dan ogen. Dit heeft te maken met de gekozen kleur.

Beauty tattoo: kies uit onze cataloog een kleine tattoo of laat er zelf eentje ontwerpen. Bijvoorbeeld: een vlindertje op uw schouderblad, een roosje in de liesstreek, ...

Lees hier hoe we te werk gaan bij het aanbrengen van permanente make-up.