Als je geen haar meer hebt is Scalppigmentatie dé oplossing. Dit is een permanent make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht.


Op deze wijze simuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof je de haarfollikels met daar in de kort geknipte haar ziet zitten. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor je een strak en crispy uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat je ziet is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over je hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschoren maar is gepigmenteerd. De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Eenmaal de behandeling gedaan hoef je niet meer terug om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht je er toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje verdovingscrème worden aangebracht dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Hoe lang duurt de behandeling?
Voor te beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het als je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling duur?
De prijs van een volledige scalppigmentatie varieert tussen de €700 (4 behandelingen) en €1050 (6 behandelingen), afhankelijk van de tijd die de behandeling nodig heeft en de graad van perfectie die de cliënt wilt bereiken. De behandelprijs bedraagt €90 voor een sessie van 30 minuten en €175 voor een sessie van 60 minuten.

Kan ik ook mijn littekens van transplantatie laten behandelen? Littekens camoufleren wij niet met pigment. Dit is meestal geen succes en veel camouflage pigmenten verkleuren na verloop van tijd. Er is een speciale litteken techniek ontwikkeld om storend zichtbare littekens, veroorzaakt door haartransplantaties, echt te laten verdwijnen. Dit is geen camouflage, het litteken gaat echt weg. Dit is de mooiste oplossing en maakt littekens voor anderen onzichtbaar.

Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen & vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:
  • De behandeling in de salon: €125 per behandeling, afhankelijk van het gewenste resultaat dient het 4 tot 6 keer herhaald te worden (€750)
  • Thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion: €40
In de salon wordt met een speciale Permanent Make-up naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Deze 'stamcellen' activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelt zich van naturel haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De 'stamcelbehandelig' activeert weer dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

Voor thuis gebruik je ieder dag Hair Rescue Scalp Lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. Je hoeft het alleen maar op de hoofdhuid aan te brengen. Het liefst als je haar net gewassen is en handdoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt dan meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in het vochtige haar. De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken.

Deze behandeling kan ook toegepast worden op wenkbrauwen.

Er is een speciale techniek ontwikkeld waarbij littekenweefsel opnieuw wordt geactiveerd. Hierdoor zal het litteken opnieuw herstellen en in verre weg de meeste gevallen mooier genezen. Het gaat hierbij niet om camouflage maar het daadwerkelijk 'oplossen' van het litteken.

Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door de specifieke witte kleur. In dit littekenweefsel ontbreekt meestal de capillaire bloedcirculatie. Dit littekenweefsel wordt behandeld met een oplossing van hystamine en hyaluronzuur. De huid zal opnieuw genezen en er zullen fijne capillairen worden aangemaakt. Hierdoor krijgt de huid haar kleur terug.